Waterjet PRO Waterjet

PRO is de compacte oplossing met geïntegreerde “”flying bridge”” en staalconstructie. Dit is de plug & play waterjet van Soitaab en voldoet aan de hoge eisen van nauwkeurigheid, gebruiksgemak en kosten-efficiëntie. Deze machine kan uitgerust worden met een brede range van hogedrukpompen. (30hp-60hp)
Er zijn verschillende werkbereiken beschikbaar: 1000×1000; 1000×2000; 1500×3000 en 1500×4000

Waterjet RED

Waterjet RED is het resultaat van jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van waterstraalsnijtechnologie. Hoge prestaties worden bereikt in verschillende toepassingsgebieden en op een breed scala van materialen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de bescherming van de mechanische en elektrische componenten , waardoor deze volledig beschermd zijn en probleemloos werken, zelfs onder de meest moeilijke omstandigheden.

Waterjet Dualine

Watertjet Dualine combineert Plasma en Waterstraal technologieën om een hoge productiviteit te verkrijgen waarbij de uitzondelijk kwaliteit gewaarborgd blijft. De hoge snijsnelheid van de het Plasmasnijden wordt gekoppeld aan de hoge precisie en veelzijdigheid van de Waterstraalsnijden. Dit maakt het mogelijk om de productiekosten en de productietijden binnen één werkstuk te optimaliseren. Dualine is dé oplossing bij het streven naar het optimum in kosten, productiesnelheid en kwaliteit. Op maat gemaakte oplossingen voor de specifieke behoeften is voor deze machine mogelijk. Ook meerdere portalen op één tafel waarmee gelijktijdig gesneden kan worden of specifieke accessoires en bewerkingen zijn mogelijk.

Pompen
Soitaab werkt met de beproefde Hypertherm HyPrecision waterjet pompsystemen. Pompvermogens van 15pK tot 150pK zijn beschikbaar.