Plasma Pro

Plasma PRO is de plug&play versie van de PlasmaTech familie. Deze veelzijdige machine biedt een voordelige oplossing het plasmasnijproces De betrouwbaarheid van de machine is hoog door een compact design en robuuste constructie.

Meer informatie

PLASMATECH omvat de snijmachines type RED en NOVA voor het automatische snijden met het plasma-proces voor alle geleidende materialen (RVS, staal, non-ferro, etc.).Beide snijmachines hebben een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudige bediening, korte installatie tijden en hoge kwaliteit

Meer informatie

Waterjet PRO
Waterjet PRO is de compacte oplossing met geïntegreerde “”flying bridge”” en staalconstructie. Dit is de plug & play waterjet van Soitaab en voldoet aan de hoge eisen van nauwkeurigheid, gebruiksgemak en kosten-efficiëntie. Deze machine kan uitgerust worden met een brede range van hogedrukpompen. (30hp-60hp)

Meer informatie

De LINEATECH-PRO levert beproefde kwaliteit en een hoog gebruiksgemak voor plasma-snijden, autogeen of een combinatie van deze processen op één machine.

Meer informatie

Klik voor online weergave.
Voor download: “rechtermuis > opslaan als”.

De LINEATECH-NOVA is ontworpen om de hoogste precisie te koppelen aan een ongekende veelzijdigheid. NOVA biedt een breed scala aan processen zoals plasmasnijden, autogeen snijden, boren, tappen en markeren. De LINEATECH serie werd ontworpen volgens een modulair concept dat een veelzijdige machine met hoge kwaliteit door middel van mechanische, thermische en elektronische oplossingen voor de toekomst mogelijk maakt.

Meer informatie

RELUCTOR compacte CNC snijmachines voor klein serie en enkelstuks productie.
Met minimale investering nu een volwaardige CNC snijmachine.
Makkelijke bediening en eenvoudig te leren, geschikt voor alle plasma-installaties, ook in autogeen uitvoering.

Meer informatie